ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

– ΔΙΑΡΚΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ –

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ ΟΠΟΥ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΡΧΩΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΕΜΣ)

~

ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΜΕ
ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ (των media) ΝΑ ΒΑΠΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ Ως ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟ.

– ΟΧΙ στον ευτελισμό και την υποδούλωση του λαου μας στα συμφέροντα των τραπεζικών καρτέλ. –
– ΟΧΙ στον εμπαιγμό της νέας συμφωνίας –
– ΟΧΙ στην δημαγωγία και την παραπλάνηση –

~

Γι’ αυτό απευθυνόμαστε σε όλους τους συμπατριώτες που κατά το πρόσφατο δημοψήφισμα ανέδειξαν πως:

-Αρνούνται συνειδητά να εξακολουθούν να πείθονται από τα προπαγανδιστικά φερέφωνα και να ενδίδουν στις ελπιδοφορες ψευδές κορώνες όλων των καθεστωτικών πολιτικων κομμάτων.

-Αρνούνται πλέον να υπακούουν άκριτα στις διαταγές των δανειστών για ένα χρέος που ποτέ δεν ρωτήθηκαν και η σύναψή του έγινε κατά παράβαση του εθνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου.

-Αρνούνται πλέον να υφίστανται την απάνθρωπη και εξοντωτική λιτότητα που πλήττει την μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας και ζητούν την ανάκτηση της εθνικής μας τιμής και κυριαρχίας.

~

– ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ή ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ E-MAIL –

ΕΠΙΣΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ  ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΜΕΙΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ.

Εν όψει της επιχειρούμενης νέας συμφωνίας που κατ΄ουσίαν θα είναι ένα νέο μνημόνιο με βαρύτατους όρους που θα βαθύνει την υποτέλεια και την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και θα αποτελέσει την ταφόπλακα κάθε προοπτικής για ανάκαμψη και ανάπτυξη στη χώρα μας, σας καλούμε σε αγωνιστική εγρήγορση ώστε με κάθε τρόπο να δηλώσουμε πως έχουμε επίγνωση της επιχειρούμενης νέας παράδοσης της πατρίδας μας στα χέρια των τοκογλύφων και θα προτάξουμε ένα ακόμη πιο ηχηρό ΟΧΙ εμμένοντας στη βούληση για κυριαρχία και εθνική ανεξαρτησία.

Ενωμένοι οφείλουμε να δείξουμε την ισχύ μας, να αποτρέψουμε την ολοκληρωτική παράδοση της πατρίδας μας και να διαμορφώσουμε συλλογικά τους όρους και τις συνθήκες για την αποκατάσταση ενός κράτους δικαίου όπου οι ενεργοι πολίτες πλεον ανακτούν την ευθύνη της λήψης των αποφάσεων.

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ
https://www.facebook.com/groups/ALLAZW
Προσυπογράφουν οι κάτωθι-ΚΙΟΚΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ -ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ -ΓΙΑΞΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ – ΓΚΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ -ΤΣΙΚΑΡΙΔΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ -ΣΓΟΥΡΑΚΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ-ΜΑΡΚΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ -ΚΩΝ/ΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΚΑΤΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ