divide

 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΔΗ ΟΣΟΙ ΦΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ,  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ !!!!!!

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΠΩΣ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΚΟΠΩΝ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ (ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΜΑΣ) ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΣΑΝ ΣΤΟ Φ/Β ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣ ΑΓΡΑ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ/ΠΕΛΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΤΥΧΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΜΟ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΑΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΔΟΝΚΙΧΩΤΙΣΜΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΟΦΙΤΣΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ Δ Ε Ν ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΦΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙ.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ”ΟΥΡΑ” ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΟ 0.5 % ΩΣ ΟΡΙΟ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ.
ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟ 0,5% ΠΑΡΑΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ…

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΚAI ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΑΜΕΣΟΥ ΑΝΑΚΛΗΤΟΤΗΤΟΣ, ΕΥΚΟΛΟΙ ΣΤΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΘΟΥΝ, ΝΑ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΟΥΝ ΚAI ΣΥΝΕΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ” ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΩΣ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΑΙΡΕΘΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΑ;

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΄Η ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΄Η ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΩΝ Ή ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚAI ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ (την ίδια ευθύνη φέρουν όσοι συμμετέχουν ακόμη κι’ ως απλά μέλη !).

ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΣ ΠΡΑΞΕΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ.

ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΙΕΞΟΔΟ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΕΣ!!

ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΠΕΥΣΗ (ΤΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΣ) ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΑΠΟΔΟΧΗ, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!

ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Η ΣΥΝΕΥΡΕΣΗ ΜΕΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΚΙΝΗΣΕΩΝ, ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΣΗΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,

ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,

ΔΗΛΑΔΗ Ε Μ Α Σ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ:
http://www.astron.gr/polis/records_list.php?goto=1 …….
ΚΑΙ
https://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B5%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%AF%CE%B1/898399370206759?fref=tΙ
Ή
https://www.facebook.com/groups/414690831971294/
_____❇_____

Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Δείτε επίσης: