ΑΡΚΕΤΑ με την ανεπάρκεια, την αδυναμία και την συνειδητή ή μη αδιαφορία, την οποία επιδεικνύουν σχεδόν όλες οι συλλογικότητες (κόμματα, οργανώσεις, μέτωπα) που αυτοχαρακτηρίζονται αντι-μνημονιακές δυνάμεις και δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Γνωρίζουμε ότι αυτό που προέχει είναι το ζήτημα της εθνικής ανεξαρτησίας και της Δημοκρατίας από το Λαό για το Λαό.
Το περιεχόμενο του σημερινού αγώνα αντιστοιχεί με την πραγματικότητα μόνο όταν ο κύριος στόχος του κινήματος είναι αυτά τα δύο προτάγματα, τα οποία ταυτόχρονα αποτελούν τους μοναδικούς όρους της ενότητας του Λαού. Είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορεί να έχεις την ίδια τακτική σε συνθήκες αστικής Δημοκρατίας με την τακτική που οφείλεις να έχεις στις σημερινές συνθήκες της αποικιοκρατίας λόγω χρέους. Στο δια ταύτα λοιπόν.
Εκλογές παρωδία.
Σχεδόν αποχή του 50% του ελληνικού λαού. Όμως αυτό που απασχόλησε τους ηττημένους και μετέχοντες στην συστημική εκλογική διαδικασία, δεν ήταν φυσικά να αναλογιστούνε το γιατί και το πώς ούτε η μικροπρέπεια της εγωπάθειάς τους και η άπειρη γνωσιακή τους πολιτικοιστορική τους κατάρτιση, αλλά η αγραμματοσύνη και η έλλειψη πολιτικής παιδείας του 50% των απεχόντων. Ο πόνος γαρ βαρύς.
Άλλοι μιλούν για λογική αποτελεσμάτων, για στέρηση ψήφων, ο συναγωνιστής Δημήτρης Καζάκης για κατάντια, για Πέμπτη Φάλαγγα και ότι θα μας χωρίζει αίμα από δω και μετά. Βαριές λέξεις που μόνο μίσος μπορούν να προκαλέσουν. Ίσως αυτό επιθυμεί ο ΓΓ του ΕΠΑΜ. Είμαστε όμως επιεικείς και του δίνουμε προσωρινό άλλοθι συναισθηματικής φόρτισης. Το παιγνίδι γνωρίζουμε άπαντες ότι είναι καλά στημένο.
Εμείς που απείχαμε το καταλάβαμε πολύ καλά και δεν ήταν από αδιαφορία αλλά συνειδητά που απείχαμε θέτοντας ως προτεραιότητά μας την οργάνωση και την επίθεση. ΑΠΑΝΤΟΥΜΕ λοιπόν: Όταν γνωρίζεις τον εκλογικό νόμο, τότε συνειδητά με την συμμετοχή σου στηρίζεις το πρώτο κόμμα. Διότι δεν μπορεί ο κάθε κομματάρχης να μη γνωρίζει πόσους έχει εγγεγραμμένους στις λίστες του! Να μη προσθέσουμε και άλλους τόσους, οι οποίοι θα σε προτιμήσουν την τελευταία στιγμή , αλλά ας τους βάλουμε;
Όταν συνειδητά ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ένα κόμμα που προφανώς δεν θα μπει στη Βουλή και το γνωρίζεις ότι είναι αδύνατο, τότε σημαίνει ότι ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ στο πρώτο κόμμα. Προς τι λοιπόν η τόση υποκρισία ;; αν όχι για να κρατήσετε μακριά μας όσους δεν σκέπτονται βαθιά ;;;και το χειρότερο προσπαθείτε να δημιουργήσετε μίσος εναντίον μας! Όλα αυτά θα καταγραφούν στην ιστορία και θα σας βαρύνουν, αλλά όπως όλοι οι εφήμερα σκεπτόμενοι άνθρωποι έτσι και εσείς πιστεύετε ότι στηρίζοντας το κατεστημένο θα γλιτώσει ο λαός τα χειρότερα δεινά.
Από την παραπάνω ανάλυση προκύπτει ότι το κάνετε συνειδητά. Το γιατί εξηγήστε το εσείς. Εμείς πήραμε το μήνυμα. Ποιος είναι που το 50% των ψηφισάντων το αναγάγει στο 100% του λαού στα αποτελέσματα; Έτσι το 17% του Τσίπρα γίνεται αυτόματα 34%.
Λέτε ότι η ευθύνη είναι των απεχόντων. Ωραία λογική. ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙ 3% 1,5% Κανείς δεν τα βάζει με τον εκλογικό νόμο γιατί κανένα δεν συμφέρει . Έτσι είναι πιο εύκολο να φτύσουμε τον γείτονα.
Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι μας πείσατε και μπήκατε στη Βουλή, φυσικά όχι όλοι, αλλά το 50% των μικροκομματικών που σκοπός τους ήταν να σώσουν την Ελλάδα με τη φωνή τους. Το υπόλοιπο 50% θρεφτάρια μου που δεν θα έμπαινε, σε ποιόν θα πήγαιναν οι ψήφοι του; Στο πρώτο κόμμα φυσικά!!! Προς κομματάρχες ακολούθους και δη Δημήτρη Καζάκη. Θυμώστε με τον εαυτό σας! Μάθετε να διαχειρίζεστε το ανθρώπινο δυναμικό σας και όχι να το μεταχειρίζεστε!
Δεν είμαστε ένοχοι εμείς που εσείς δεν πείσατε με την λανθασμένη τακτική σας. Αναθεωρήστε τον τρόπο και την οργανωτική και διοικητική σας ικανότητα. Ανοίξτε τις πόρτες του μυαλού σας. Αν έχετε όντως καλή πρόθεση δεχτείτε να συμμετέχετε στην συνδιοργάνωση της αναγκαίας εθνοσυνέλευσης από την οποία θα ξεπηδήσει η καλύτερη δυνατή πλειοψηφικά λύση .
Καλή Λευτεριά !!!
Οι οργανωμένοι απέχοντες και σκεπτόμενοι αγωνιστές ΤΗΣ (απούσης) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:
ΑΛΛΑΖΩ ΓΙΑ Ν’ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ
ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ
ΑΙΓΙΝΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΡΙΟ

 

 

sheep

Διαβάστε επίσης:
✦ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
✦ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΝΕΡΓΗ ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΑΞΙΩΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
✦ ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΕΝΕΡΓΗ ΑΠΟΧΗ ~ «Μην Ψωνίζεσαι ρε!»